Valldal Idrettslag – vi kan – vi VIL
vi kan – vi VIL

Jubileum i Valldal idrettslag

Det er vel kjent at Valldal idrettslag i år rundar 100 år. Det vert jubileumsfest laurdag 23. november på Martin Linge Huset. Dette er på dagen 100 år sidan laget vart skipa.  Alle er velkomne til festen og det kjem etter kvart meir informasjon om både om innhald og påmelding. Det  vert også andre tilstelningar i tillegg til jubileumsfesten. Hald av datoen og sjå fram til ei triveleg og høgtideleg helg.

Historisk innsats i Norway Cup

Valldal hadde også i år eit lag med i Norway Cup, Gutar 13/14 år, 7-ar lag. Etter ein litt trå start med to tap i innleiande seriespel, vart det siger i siste kamp. Med desse resultata gjekk laget til B-sluttspel. Laget spela betre og betre og gjekk sigrande gjennom cupspelet og etter ein suveren siger 7-2 over Dombås i semifinalen var laget klar for finale. Finalen gjekk mot Skjergård IL frå Sotra og vart ein jamn og spennande kamp. Valldal tok leiinga, men motstandaren fekk også inn eit må slik at det var uavgjort ved pause. I andre omgang  fekk Valldal ein god sjanse i ei kontring og Laurits Linge Glomnes banka ballen i krysset, 2-1. Det vart spennande minutt før gutane og heiagjengen kunne sleppe jubelen laus for siger i B-sluttspelet.

Jemtegård Open 2019

Laurdag 10. august er det ein stor konkurranse i diskgolf (frisbeegolf) på Jemtegård. Nord-Vest Revisjon AS støttar oss med 10.000 kr, så det vil vere gode premiar. Kastinga startar kl. 1000, med ei pause kl. 1230 og vidare kasting frå kl. 1330. Finalen går ca. kl. 16. Du finn meir info her.

 

Olsok 2019

Årets olsokarrangement vart nok ein gong vellykka i eit strålande sommarver og god opplutning av publikum. Frode Alnæs var ein stødig og god programleiar – med gitar. Øisteins blyant fanga oppmerksomheita til dei yngste og landslaget i Timbersport fekk vist sine kunnskapar med motorsag, sag og øks. Innimellom var lokale aktørar i sving. Olsokprogram 2019 som pdf-fil.

Takk til alle som var med å hjelpte med ulike oppgåver , takk til dei som underheld frå scene og takk til publikum som nok ein god møtte tallrikt opp

Det vart rekorddeltaking både i minidilten med 135 og konkurranse med 72 deltakarar.
Med 75 i trimklassen vart det totalt 282. Iver Matias Linge Glomnes sette løyperekord med 9,46.
Den gamle rekorden hadde Hans Martin Gjedrem på 9,57.
Resultat jordbærdilten 2019

 

Vinnarar av OLSOKLOTTERIET 2019

 

Friidrettscup 2019

Datoane for årets friidrettscup er klare.
Det blir tre cupar i Valldal, to i Liabygda og Storfjordstemnet i Eidsdal som inngår i cupen. Premie til dei som deltek på tre cupar, der ein må vere på bortebane.  Plakat 2019

 

PÅMELDING TIL TINE FOTBALLSKOLE I VALLDAL 9.-11. AUGUST 2019

Då opnar vi for påmelding til årets Tine Fotballskole i Valldal.

Aldersgruppe: 6, 7, 8, 9, 10, 11 og 12 år
Tid: 9. – 11. august, kl. 10.00 – 16.00
Stad: Valldal stadion
Påmelding innan: 31. juli

Deltakaravgift: kr 750,-

Pris for søsken: kr 500,-

Vi har eit «tak» på 60 deltakarar og det er først til mølla som gjeld. Meld på så snart som mulig (bindande påmelding) slik at plassen er sikra!

Send påmeldinga til epost: fotball@valldalil.no og oppgje følgjande informasjon:

1. Namn på deltakar:
2. Adresse:
3. Fødselsdato:
4. Foresatt:
5. Foresatt epost:
6. Foresatt telefon/mobil:

Alle deltakarane får som vanleg ein flott utstyrspakke frå Tine. Les meir her.

Kontaktperson: Anett Helen Steinnes, mob. 900 28 229 eller anettsteinnes@hotmail.com

NM motbakkeløp – Mefjellet Opp 2019

Det vart eit svært vellykka NM motbakkeløp – Mefjellet opp  laurdag 22. juni. Sjå resultat frå Mefjellet opp

Sjå også Mefjellet Opp si heimeside. Her er også resultat frå NM motbakkeløp 2019

REINT IDRETTSLAG

Valldal IL er sertifisert som «Reint idrettslag» med omsyn til doping.Dette passar for utøvere 12 år og eldre og gjeld for heile idrettslaget.

Medlemskap

Valldal IL brukar Norges Idrettsforbund sitt system for medlemsregistrering gjennom «Min Idrett» . Vi bed difor om at alle asktive og  andre som ønskjer å verte medlemmar i laget å bruke dette. Les informasjon om medlemskap mm Medlemsregistrering 2016   Link til sida Min idrett    Altnernativt kan følgjande skjema  medlemsregistering fyllast ut og sendast til Valldal Idrettslag eller returnerast på post@valldalil.no